Zapp si Fujitsu Siemens Computers au anuntat lansarea pachetului “Internet Ready 2 Go!” care ofera o solutie completa de mobilitate compusa dintr-un laptop si un modem de date la un pret si o oferta de servicii de date foarte avantajoasa

Achizitionarea acestei solutii mobile, laptop si un modem de date, asigura utilizatorului un acces facil si eficient la Internet sau email oriunde in zona de acoperire Zapp.

In ceea ce priveste serviciile de date care pot fi asociate acestui pachet, utilizatorul poate alege oricare serviciu de date oferit de Zapp: ZOE (Zapp Online Express) Unlimited, ZOE 10, ZOE Unlimited 1.5 GB sau ZOE Prepaid Cards in functie de nevoile sale de comunicare, acestea adresand diferit necesitati de comunicare mai intense, de business sau doar de comunicare personala si amuzament.

Notebook-ul care este parte a acestui pachet promotional este unul foarte versatil si util pentru orice situatie, o combinatie perfecta intre performanta si mobilitate. Laptopul Esprimo Mobile V5535 are un display de 15,4 inch pentru un confort maxim de vizibilitate, procesor Intel® Core™2 Duo Mobile, 1GB RAM, unitate optica de tip DVD writer integrata si este echipat cu Windows XP Home.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.