Compania de asigurari Astra-Uniqa a inregistrat pana in prezent, in urma inundatiilor, 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele Suceava, Neamt si Maramures, cu o valoare asigurata care insumeaza peste 1 milion euro

"Pana in acest moment, am inregistrat 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele: Suceava, Neamt si Maramures. Sumele asigurate aferente totalizeaza peste 1 milion euro", au anuntat oficialii companiei de asigurari.

Reprezentantii Astra-Uniqa s-au deplasat deja la fata locului pentru a evalua dimensiunea daunelor.
In ultima saptamana, nordul Romaniei - in special Bucovina si Maramuresul - a fost grav afectat de inundatii, multe gospodarii fiind luate de ape.

Astra-Uniqa are ca strategie in acest an dezvoltarea portofoliului asigurarilor de locuinte si bunuri. Societatea de asigurari, infiintata in 1991, are ca principali actionari companiile Nova Trade si Uniqa Group, liderul pietei austriece de asigurari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.