Producatorul de automobile sportive Niche, impreuna cu compania americana cu acelasi profil, FortuneSport, a confirmat faptul ca vor colabora in vederea producerii unei supersportive, informeaza Antena3. Autoturismul denumit RT.S va fi disponibil de la sfarsitul lui 2010, potrivit Motor Authority
FortuneSport este o companie specializata in materiale compozite si derivate din tehnologia aerospatiala. RT.S va fi construit numai din materiale usoare, FortuneSport avand o obsesie pentru reducerea greutatii automobilelor, conform Motor Authority. Astfel, caroseria va fi alcatuita exclusiv din materiale compozite, sasiul, din aluminiu, scaunele vor fi integrate in cadru, iar jantele de aluminiu, urmeaza a fi furnizate de BBS. Masina va cantari mai putin de o tona, adica 907 kilograme. Motorul va fi unul V8 de 350 CP. Raportul greutate - putere va conferi astfel o viteza maxima de aproximativ 280 de kilometri la ora si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar patru secunde.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.