Concursul “Zoom-Zoom – surprinde-i spiritul!” a fost castigat de filmul „Play. Then drive. MAZDA zoom-zoom”
LOCUL 1: „Play. Then drive. MAZDA zoom-zoom” Catalin Podariu

LOCUL 2: “mazda zoom zoom” Ciocanau Elvis

LOCUL 3: “Mazda2 - Joc de fotbal” Daniela Stuparu

Citeste si:

Premiul pentru creativitate : “Mazda 2” , Cercel Andrei Bogdan

Castigatorul locului intai va participa, alaturi de partenera sa, la un eveniment internaşional de lansare Mazda. Premiul doi consta intr-un laptop de ultima generatie MacBook Air, iar premiul trei, intr-o consola de jocuri Sony PlayStation3.

De la lansarea competitiei, sectiunea concurs a site-ului www.mazda.ro a fost accesat de aproximativ 4800 de ori, in timp ce canalul “mazdaro” creat pe YouTube a fost accesat de peste 6000 de ori.

“Zoom-Zoom-surpinde-i spiritul” este prima initiativa de acest gen derulata de Mazda in Romania. Credem ca obiectivul nostru principal in cadrul acestui proiect destul de neconventional si anume acela de a-i provoca pe fanii Mazda la creativitate si joaca, a fost atins. Vom continua, prin actiunile noastre, sa ii incitam pe pasionatii autoturismului la aventura si competitie”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania.

Competitia “Zoom-Zoom – surprinde-i spiritul” a constat in realizarea unor scurte filme care sa surprinda, in mod cat mai creativ, filosofia „Zoom-Zoom” si a brand-ului Mazda. Concursul a folosit platforma YouTube, unde au fost incarcate si votate filmele realizate de catre participanşi. Inscrierea in concurs s-a efectuat in cadrul sectiunii special create pe site-ul www.mazda.ro. Stabilirea castigatorilor s-a facut pe baza voturilor obtinute de catre fiecare film pe YouTube, pentru primele trei premii si prin vot al unui juriu desemnat de catre organizatori, in cazul premiului special de creativitate.