Agentia imobiliara Euroest si Charisma Construct promoveaza pentru vanzare in exclusivitate un nou proiect de birouri in zona Pallady si 11 vile in Prelungirea Ghencea.
Proiectul cuprinde doua cladiri, fiecare din ele dispuse pe un teren de 1860 mp. Proprietarul doreste tranzactionarea terenului (1860 mp) + proiect la pretul de 990.000 euro + TVA, urmand eventual si sa dezvolte cladirea pentru viitorul proprietar. Euroest mai ofera tot in regim de exclusivitate, pentru inchiriere si vanzare in zona doua proiecte de birouri de dimensiuni mai mari: cladirea de birouri a complexului Pallady Towers (11.000 mp. construiti) si Bucharest Gate Offices (16.000 mp. construiti).


Agentia imobiliara Euroest promoveaza in zona Prelungirea Ghencea 11 vile cu suprafata intre 280 si 350 mp avand un prêt de 1300 euro/ mp. construit. Constructiile beneficiaza de arhitectura moderna, materiale de calitate, drum privat de acces securizat si au fiecare alocata cate o parcela de 560 mp de teren. Viitorul proprietar primeste, pe langa terenul aferent si o cota de 80 mp. din drumul privat de acces. Mai multe detalii pe: www.euroest.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.