Raspunsul vine de la Cyclope, lider pe piata de solutii de monitorizare, care a lansat o noua functionalitate a solutiei de monitorizare angajati, cel mai avansat produs dezvoltat pentru clasa business.
Solutia de client mobil vine in intampinarea nevoilor companiilor ale caror angajati lucreaza pe laptopuri sau unitati cu conexiune intermitenta.

Solutia monitorizeaza activitatile online, aplicatiile si documentele folosite, ponderea activitatilor productive vs. neproductive, timpul de lucru si afiseaza rapoartele managerului/administratorului intr-o interfata simpla, usor de utilizat chiar si de catre cei fara o pregatire tehnica.

Daca persoana monitorizata este deconectata sau calatoreste, monitorizarea va continua si datele se vor salva local. In momentul in care laptopul/unitatea se reconecteaza, va fi recunoscuta si datele vor fi transferate, actualizandu-se rapoartele de activitate, aplicatii si productivitate.

"Schimbarea continua si modul in care isi desfasoara activitatea angajatii, mobilitatea lor si interactivitatea mediului online justifica necesitatea implementarii unei noi metode de monitorizare a productivitatii si reducere a riscurilor. Acum companiile au posibilitatea de a analiza in intregime productivitatea tuturor angajatilor si activitatile lor, chiar daca acestia lucreaza pe unitati mobile sau cu o conexiune intermitenta", sustine Ionel Orza, Managing Partner Amplusnet, compania care produce softul.

Mai mult de 15 rapoarte sunt generate pentru fiecare utilizator monitorizat, cu posibilitatea de a edita zeci de rapoarte amanuntite care sunt afisate managerului sau administratorului, in momentul reconectarii la retea.

Produsele Cyclope sunt solutii de monitorizare neinvazive, folosite in general de companii pentru a descoperi cazurile de abuz (descarcarea de programe nelicentiate) si activitati inadecvate (navigarea pe site-uri cu continut explicit), pentru a creste productivitatea (reducerea timpului petrecut in aplicatii neproductive gen Solitaire de la ore la cateva minute pe zi) si pentru a elimina riscul transferului de informatii confidentiale.

Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatierea proceselor de afaceri si consultanta in IT. Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web si de protectie online, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si a infrastructurii IT, folosite de peste 7.000 de clienti din Romania si strainatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.