Primele cinci marci de import din punct de vedere al vanzarilor, Renault, Skoda, Volkswagen, Ford si Opel, care detin impreuna circa 34% din piata autovehiculelor noi, au inregistrat cumulat o crestere de 8% in primul semestru al anului.
Renault a fost cea mai vanduta marca de import in primul semestru al anului cu 13.406 unitati si o cota de piata de 7,6%, urmata de Skoda cu 12.799 de unitati si o cota de piata de 7,3%. Pe locul trei s-a clasat Volkswagen cu 12.099 de masini comercialziate in primele sase luni si o cota de piata de 6,9%, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA).

Ford a vandut 12.078 de autovehicule noi in primul semestru din 2008, fiind pe locul patru la livrari cu o cota de piata de 6,8%, in timp ce pe locul cinci cu 9.235 de masini si o cota de piata de 5,2% a fost Opel.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.