Micii intreprinzatori vor avea la dispozitie un ghid cu informatii referitoare la programele si proiectele existente dedicate dezvoltarii IMM-urilor, finantate din fonduri nationale si internationale, anunta Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC).

Potrivit oficialilor ANIMMC, ghidul va facilita coordonarea celor care au in vedere dezvoltarea IMM-urilor si va ajuta intreprinzatorii existenti si potentiali sa valorifice oportunitatile oferite de diversele programe disponibile. Ghidul surselor de asistenta pentru IMM-uri, care va contine informatii generale si date de contact verificate privind tipurile de asistenta disponibile pentru IMM-uri in Romania, este finantat prin Proiectul de Asistenta Tehnica PHARE pentru sectorul IMM din Romania. Ghidul va fi publicat pe site-ul Agentiei (www.animmc.ro).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.