Pe 14 octombrie, la Bruxelles, 33 de antreprenori romani din sectorul financiar, al constructiilor, imobiliar sau hotelier vor dezbate problemele mediului de afacere autohton in cadrul inaugurarii primei editii a "Parlamentului European al Intreprinderilor" (EPE)

"Evenimentul este important pentru mediul de afaceri de la nivelul intregii Europe, nu numai pentru Romania. Este o ocazie unica, prima de acest gen, de a strange laolalta toti oamenii de afaceri de marca din tarile europene si nu numai. Astfel ei vor putea interactiona si schimba informatii in timp real si, mult mai important, vor avea oportunitatea de a inainta intreaga serie de probleme cu care se confrunta mediul de afaceri european direct factorilor de decizie din UE. Evenimentul reprezinta o actiune de lobby fara precedent in istoria Uniunii", a declarat, pentru Wall-Street, secretarul general al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Luiza Rodica Grigorescu.

Un numar de 751 de antreprenori din cele 27 de state membre ale UE se vor aduna in hemiciclul Parlamentului European pentru a dezbate probleme specifice legate de afaceri, in prezenta a 24 de antreprenori din 18 tari ne-membre UE, de asemenea oaspeti ai evenimentului.

Click aici pentru a afla care sunt temele de discutie pe care se va axa delegatia Romaniei la acest eveniment.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.