In ultima vreme este vizibila o targetare din ce in ce mai exacta a produselor financiare oferite de institutiile bancare, pe nise cat mai inguste, dar pentru a satisface o cerere exacta, stiind de asemenea directia in care banii urmeaza sa fie cheltuiti. De aceea in perioada verii apar tipuri de credite speciale, bineinteles insotite de cele mai multe ori si de oferte promotionale.

Sub sloganuri de genul “pleci in vacanta si platesti pentru ea atunci cand te intorci” creditele de vacanta sunt din ce in ce mai prezente in oferta bancilor. De asemenea nici vechile nise nu sunt uitate: creditele auto si creditele pentru locuinte avand locul lor bine stabilit in portofoliul tuturor bancilor.

Tot din categoria creditelor foarte bine targetate se gaseste si creditul de studii adresat exclusiv studentilor, care le asigura scolarizarea, insa in momentul angajarii acestia fiind nevoiti sa returneze banii, bineinteles plus dobanda aferenta.

Click aici pentru a afla avantajele creditului de nevoi personale si care sunt cele mai bune 5 oferte existente in acest moment pe piata.