Fisker Karma este unul din modelele care au impresionat cel mai mult in acest an, datorita in cea mai mare parte designului, dar si datorita faptului ca, atunci cand a fost lansat, la Salonul Auto de la Detroit, s-a spus ca va intra foarte repede in productie de serie

Fisker Karma, supercarul hibrid va fi produs in FinlandaFisker a anuntat ca modelul Karma va fi produs incepand din acesta vara de firma finlandeza Valmet Automotive. Henrik Fisker, fondatorul companiei Fisker a declarat ca a ales acest partener pentru ca se asteapta ca mai mult de jumatate din vanzarile acestei masini sa fie in afara Statelor Unite. Cu toate acestea, dupa demararea productiei in Finlanda, Karma va fi produs si intr-o locatie din SUA.

Valmet Automotive nu este o firma de care se vorbeste prea mult, dar finlandezii sunt, se pare, profesionisti desavarsiti. Altfel, Porsche nu i-ar fi lasat pana de curand sa asambleze modele Boxster si Cayman.

Fisker Karma, supercarul hibrid va fi produs in FinlandaKarma este un model incadrat in clasa de lux, care mizeaza insa, pe langa design (daca vi se pare ca grila frontala seamana cu cea de la BMW trebuie sa stiti ca Henrik Fisker a semnat designul lui BMW Z8) si pe ecologie. Masina dispune de un motor electric alimentat de baterii in combinatie cu un mic motor cu combustie interna.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.