Ancuta Man si Cezar Gusu, avocati asociati ai SCA "Bostina si Asociatii", au fost promovati in functiile de deputy managing partners cu atributii de directori operationali, a anuntat marti casa de avocatura

Potrivit casei de avocatura, cei doi au coordonat activitatile departamentelor de Litigii si, respectiv, Financiar-Bancar in cadrul societatii. "Crearea celor doua posturi se inscrie in seria de masuri de eficientizare a activitatii avocatiale, de optimizare a alocarii resurselor si de monitorizare a derularii proiectelor, masuri necesare odata cu cresterea numarului de avocati si consultanti la peste 160", se arata in comunicatul companiei.

"Am optat pentru promovarea a doua persoane din interior, care aveau experienta indelungata ca avocati, expertiza in coordonarea si conducerea unor echipe mari de oameni si absolventi ai unor cursuri de project management. Am experiementat aceasta formula timp de mai bine de o luna cu efecte benefice, asa ca am decis sa oficializam noile functii", a declarat avocatul coordonator Doru Bostina.

Ancuta Man va superviza activitatea departamentelor de IT&C, Transporturi, Infrastructura si Finantari Internationale, Real Estate, Autoritati Publice, Mediu si Utilitati, Achizitii Publice, Litigii si Executari Silite, precum si birourile teritoriale.

Cezar Gusu va superviza departamentele Financiar-Bancar, Fiscal, Piata de Capital, Asigurari si Pensii Private, Energie, Petrol si Gaze, Proprietate Intelectuala si Corporate - M&A.

Conducerea departamentului Financiar-Bancar va fi preluata de Cristina Maxim, iar cea a departamentului de Litigii si Executari Silite de Bogdan Paraschiv, avocati seniori in cadrul "Bostina si Asociatii".
Casa de avocatura "Bostina si Asociatii" a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 14,49 milioane euro si are peste 160 de avocati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 14 mari orase din Romania, "Bostina si Asociatii" a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.