Liderul pieei imobiliare din Austria, compania Krammer&Wagner, va inaugura în luna aprilie 2009 Militari Shopping, un mall ce va funciona în zona de vest a Capitalei (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 536-560), de 49.500 de metri ptrai închiriabili, informeaz compania. Noul centru comercial, care va presupune o investiie de aproximativ 70 de milioane de euro, va gzdui branduri de renume, printre care unele în premier pe piaa autohton. Este vorba, de exemplu, de C&A, Decathlon sau Charles Vögele. La acestea se vor aduga nume precum Humanic, Media Galaxy sau Auchan.

“Mall-ul va avea o suprafa închiriabil de 49.500 de metri ptrai i 2.300 de locuri de parcare.
Publicitate

Magazinele vor avea suprafee de la 50 pân la 2.000-3.000 de metri ptrai. Printre chiriai se numr Auchan, C&A, Decathlon, Hervis, Humanic, Charles Vögele i Media Galaxy“, a declarat Manfred Wagner, managing partner la Krammer&Wagner.

De asemenea, din informaiile dezvoltatorului, Militari Shopping va deservi aproximativ 500.000 de locuitori din sectorul 6, dar i din zonele limitrofe i va concura cu Plaza România, situat la intersecia cartierelor Drumul Taberei i Militari, precum i cu viitorul Cotroceni Park, care se construiete tot în sectorul 6, la intersecia dintre Bulevardul Timioara i Str. Vasile Milea. Ca mrime, dup ce la Plaza România se vor finaliza lucrrile de extindere, Militari Shopping va fi al treilea.