Business 1 Iulie 2008 03:37
Cu o investitie initiala de 20.000 de euro puteti sa ajungeti intermediar pentru imprumuturile date de 20 de institutii financiare
Nefiind obisnuiti sa apeleze cu usurinta la banci, romanii au inceput sa descopere abia in ultimii ani avantajele creditarii. De acest moment au stiut sa profite oamenii care au simtit trendul si care si-au facut companii de intermediere a creditelor.

Una dintre acestea este Credit Team, infiintata chiar la inceputul anului trecut de doi investitori romani. Dupa un an si jumatate de functionare, compania a ajuns cea mai extinsa retea a unui broker de credite, avand 40 de puncte de lucru care acopera doua treimi din teritoriul tarii, 340 de angajati si peste 100 de colaboratori. Sediile Credit Team numara 18 sucursale proprii, doua agentii partenere si 18 unitati in franciza, la care se adauga un partener francizat la Chisinau. Potrivit Roxanei Gavrila, directorul de comunicare al companiei, in primul semestru Credit Team a realizat o cifra de afaceri de circa 650.000 euro, aproape de valoarea realizata pe intreg anul trecut, de 720.000 de euro. Timp de un an si jumatate, compania a consiliat peste 20.000 de persoane sa ia un credit si a intermediat credite in suma de peste 203 milioane de euro.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.