Ajuns la cea de-a treia editie, Festivalul de Film Teacher's va reuni anul acesta in competitie 37 de companii care activeaza pe piata romaneasca. Participantii vor trebui sa realizeze un film de 7 minute, ei fiind si actorii si scenaristii si regizorii propriilor productii.
”Este o bucurie pentru noi sa observam ca atat de multe companii, din domenii diferite cum ar fi bancar, media, it&c, comunicatii mobile, au vazut in Teacher's Film Festival o oportunitate de a-si demonstra creativitatea si de a se cunoaste mai bine, dincolo de task-urile zilnice”, declara Simona Vlad, Brand Manager Teacher's.

Companiile ale caror echipe concureaza pentru castigarea premiilor la cele 16 categorii din festival sunt: BRD, Banc Post, Business Publishing Group, British Airways, Caesar, Coca Cola HBC, Continental Hotels, Cosmote, Dacia Renault, Edipresse, Erudio Alumni, CBRE|Eurisko, Gameloft, Germanos, GFK, Gazeta Sporturilor, HRB Expert, IBM, ING Bank, Logitech, Maxim, Mediafax, MEMRB, MSGrup, Playboy, Praktiker, Proton-Vodafone, Reader's Digest, Rompetrol, Romtelecom, Sanoma Hearst, Tabu, Time Out, Toyota, Travel Art, Webhelp, Xerox

Premiile raman la fel ca si la editia precedenta: Marele Premiu, Trofeul Festivalului si Premiul Presei, Cel mai bun film, Cea mai buna regie, Cel mai bun actor intr-un rol principal, Cea mai buna actrita intr-un rol principal, Cel mai bun actor intr-un rol secundar, Cea mai buna actrita intr-un rol secundar, Cel mai bun scenariu original, Cea mai buna imagine, Cele mai bune efecte speciale, Cea mai buna coloana sonora, Cea mai buna scenografie, Cel mai bun decor si Cele mai bune costume.

Anul trecut, marele castigator a fost echipa Xerox al carei film, “The Check-in”, a intrunit aprecierile juriului. “Membrii acestei echipe au dat dovada de creativitate si intuitie in alegerea filmului si a rolurilor care le-au venit ca o manusa. Dezinvoltura actorilor si atmosfera destinsa si constructiva de la filmari, vizibila si pe marele ecran, au fost doua dintre principalele motive pentru care am acordat echipei Marele Premiu”, a declarat Tudor Giurgiu, presedintele juriului TFF 2007.

Participarea la Teacher's Film Festival, pentru echipa Xerox, a fost o oportunitate de a lega prietenii cu colegii de birou iar castigarea premiului cel mare, o recunoastere a meritelor.

Anul acesta participantii au la dispozitie toata perioada verii pentru a pregati filmele, urmand ca vizionarile si Seara de Gala sa aiba loc in perioada 21 octombrie - 17 noiembrie.

Whisky-ul produs sub marca Teacher's este un scotch traditional, premium, de inalta calitate, maturat in butoaie mari de lemn si invechit in butoaie de sherry. Din 1884, cand a fost inregistrata prima data marca Teacher's Highland Cream, metodele de distilare au ramas aceleasi, pastrandu-se astfel caracterul unei retete de traditie. Istoria whisky-ului Teacher's incepe in 1830, cand fondatorul companiei William Teacher il distribuie in bacaniile din Glasgow. De atunci, fiecare an a insemnat un plus de experienta si o traditie pastrata cu sfintenie de generatii intregi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.