Aproximativ 3.000 de noi contracte vor fi semnate pana la sfarsitul acestei luni."Contractele au fost semnate prin intermediul unui broker, ceea ce reprezinta un pas inainte in dezvoltarea si consolidarea acestui canal de distributie - un obiectiv important pe care ni l-am fixat pentru acest an", a declarat directorul general al ING Asigurari de Viata, Bram Boon.

"Suntem cu atat mai fericiti cu cat Posta Romana a oferit angajatilor sai posibilitatea de a alege din ofertele mai multor administratori de pe piata, iar ei au ales ING intr-o proportie extraordinara de 75%", a adaugat Boon.

Directorul ING Asigurari de Viata a adaugat ca, in cei 11 ani de activitate ai Postei Romane, "ponderea asigurarilor de viata a crescut substantial, un rol important avandu-l introducerea sistemelor de pensii private".

Bram Boon a adaugat ca ING se orienteaza mai ales catre pensiile facultative, "care au un potential ridicat".
Posta Romana plateste contributii lunare de cate 60 lei pentru pensia facultativa a fiecarui angajat, dar de astfel de pensii nu beneficiaza decat persoanele care sunt angajate in cadrul companiei de cel putin cinci ani.