Anul acesta este foarte important pentru firmele care activeaza pe piata trainingului datorita consolidarii si accesului firmelor la fonduri EU destinate investitiilor in instruirea si imbunatatirea performantelor personalului.
KBC Productions anunta lansarea platformei e-learning corporate Edutizer in Romania care va fi disponibila in limba romana incepand cu aceasta vara.

Edutizer este o platforma interactiva de training pentru entitati corporative. Indiferent cati angajati sunt in cadrul companiei sau in ce locatie se afla in lume, trainerul poate incarca pe platforma prezentari in format text, power point sau multimedia si in cateva secunde, membrii staff-ului vor putea sa le acceseze.
Aceasta platforma este extrem de folositoare pentru lansarea de noi produse sau proceduri si poate fi, de asemenea, utilizata pentru teste. Trainerul poate incarca intrebarile, staff-ul le acceseaza la un moment prestabilit, raspunde si apoi, in cateva secunde creeaza un raport care va arata managementului cat de bine a asimilat personalul trainingul efectuat.

Edutizer este un instrument excelent pentru procesul de inductie al noilor angajati care pot avea acces la informatii updatate referitoare la noul loc de munca.

Directorul de Vanzari Internationale al Edutizer, Richard Holmes, a declarat:" Dorim sa facem din Edutizer un success international, similar pozitiei de lider de piata pe care o are in statele baltice Estonia, Letonia si Lituania, unde platforma este utilizata de institutii ale guvernului si cele mai importante institutii de servicii financiare. Lucrand cu parteneri precum KBC Productions tintim pozitia de lideri de piata in Romania datorita excelentului raport calitate-pret al platformei si al inovatiilor software de care beneficiaza".
Edutizer este pe piata din 2001 si este intr-o dezvoltare continua. Cel mai mare client are 12,000 de angajati si utilizeaza platforma pentru training-uri corporate in 4 limbi simultan. Edutizer se extinde pe mai multe piete si a fost tradus in limbile germana, franceza, japoneza, iar acum se afla in faza de pre-lansare si versiunea in limba romana.

Platforma poate fi accesata si se poate deschide un cont gratuit la www.edutizer.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.