New York Times a lansat miercuri, 18 iunie, un site de socializare, "TimesPeople", care permite cititorilor sai sa interactioneze si sa ia legatura unii cu altii, informeaza AFP, potrivit NewsIn.

"Nu este un site de socializare de tipul Facebook sau MySpace, nu veti avea prieteni Times, si ei nu va vor propune intalniri. In schimb, vesi putea asambla o retea de cititori ai Times" cu care "sa impartiti lucruri interesante" vazute pe www.nytimes.com, se preciza pe site-ul cotidianului american.

Cititorii www.nytimes.com aveau deja posibilitatea de a lasa comentarii sau sa recomande articole, insa, prin intermediul "TimesPeople", lista tuturor celorlalti cititori cu care vin in contact va fi automat actualizata prin intermediul unei bare orizontale in partea superioara a site-ului.

O pagina personala, vizibila pentru membrii "TimesPeople", recapituleaza toate comentariile si recomandarile, spre exemplu cele facute asupra unui film sau a unui restaurant. Insa aceasta pagina (www.timespeople.nytimes.com) nu da acces la arhiva articolelor vazute de cititori, ele ramanand confidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.