Chiar daca Romania a pierdut in fata Olandei si nu a reusit sa treaca de grupe, zecile de mii de romani din tribune au fost cel mai clar semn ca avem o clasa de mijloc tot mai solida si ca economia tarii creste de la an la an. Wall-Street va prezinta astazi un Euro 2008 vazut prin ochii sefilor de companii din Romania

Mandatele de vanzare-cumparare de companii l-au tinut departe de Elvetia pe Vlad Busila, partener in cadrul casei de investitii Capital Partners, caruia i-ar fi placut sa mearga la Euro, mai ales ca a avut ocazia, insa partea logistica (cazarea si deplasarea) l-a speriat cel mai mult.

In comparatie cu alte turnee finale la care Romania a participat, bancherul de investitii remarca un Euro 2008 mai bine organizat si fara incidente, atmosfera explicata prin lipsa fanilor europeni de la turneul final.

Vlad Busila, al patrulea asociat al bancii de investitii Capital Partners, i-a remarcat la Euro pe Lobont, Chivu si Codrea si, ca echipe, pe colega de grupa Olanda, Germania si Portugalia, care sunt si favorite la castigarea turneului final din Austria si Elvetia.

In comparatie cu rezultatele obtinute de tricolori in fata Italiei si Frantei, Vlad Busila crede ca, in momentul de fata, doar industria IT reprezinta un segment de business unde romanii pot activa de la egal la egal cu numarul unu si doi mondiali. “Este greu pentru o tara mica, ca Romania, sa concureze cu liderii mondiali in aproape orice domeniu”, adauga Busila.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.