Louis Vuitton a investit un milion de euro in primul magazin propriu deschis la noi in tara
„Posesor de telefon Vertu placat cu aur alb si incrustat cu diamante, imbracat cu Roberto Cavali sau Gucci, strabat Bucurestiul la volanul unui Porsche Cayenne Turbo si solicit sa ma inscriu pe lista de asteptare pentru un Ferrari” - acesta ar fi unul dintre portretele-robot ale amatorului autohton de produse de lux.
Desi sunt inca multi romani care isi fac rate la Logan, piata produselor de lux din Romania este in plina expansiune. Vedetele autohtone ca Elena Udrea, Catalin Botezatu sau Adriana Bahmuteanu isi afiseaza frecvent gentile Louis Vuitton sau Hermes si mobilele Vertu. Vazand apetitul romanului pentru lux, firmele de renume mondial s-au grabit sa-si deschida magazine proprii in Romania.

Vertu merge tocmai bine cu un Ferrari
Lansarea Vertu, marca de lux a Nokia, in Romania a venit la momentul oportun. Succesul Vertu a depasit chiar estimarile cele mai optimiste ale producatorului. Daca in prima luna de la lansare au fost vandute 45 de telefoane, acum, la doua luni de la eveniment, numarul acestora a ajuns la 70. Cel mai scump telefon vandut pana acum este Signature Gold, de 24.000 de euro, dar Vertu-ul cu cea mai mare priza la public ramane cel „ieftin” de 3.900 euro. Cu toate acestea, un roman a facut deja o comanda speciala pentru un Vertu de 80.000 euro cu diamante albe si negre.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.