Dupa ce a stralucit pe numeroase gadgeturi de lux, Swarovski s-a asociat cu Porsche Design pentru a crea colectia 911 Swarovski, dedicata, in primul rand, doamnelor.
In urma acestei asocieri surprinzatoare dintre legendarul brand Porsche Design 911 si nonconformistii de la Swarovski a aparut superba colectia 911 Swarovski. Aceasta include un numar limitat de articole. La prima vedere se remarca superbul ceas acoperit de cristale Swarovski si inscriptionat cu simbolul 911, o adevarata bijuterie pe care fetele il vor adora pur si simplu.

Un alt element interesant al colectiei il constituie colierul din cristale Swarovski ce are drept medalion monograma 911. De asemenea, fanii Porsche vor aprecia cu siguranta articolele vestimentare ce au brodat logo-ul 911, cu ajutorul seducatoarelor cristale Swarovski. Jacheta neagra 911 Racing are imprimat logo-ul 911, cu litere mari, pe piept, iar tricoul are imprimata silueta unica a modelului Porsche 911.

Pentru a completa colectia, va puteti achizitiona de asemenea un breloc sau o borseta, ambele inscriptionate cu logo-ul Porsche. Noua colectie 911 Racing Collection este dedicata fericitilor posesori ai unui Porsche, dar si fanilor acestui brand, tuturor celor care vor sa se bucure de fascinatia marcii 911 chiar si atunci cand nu sunt la volan.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.