Pe langa scopul educational al acestui concurs, primii clasati, in functie de performanta obtinuta pe baza instrumentelor puse la dispozitie cu ajutorul platformei StartradeXT, vor fi rasplatiti cu premii in valorare totala de 7500 EURO. Concursul se va desfasura in runde a cate 30 de zile, iar la sfarsitul celor 3 runde, cel mai bun participant, din oricare runda, va fi rasplatit cu marele premiu.

Vanguard va publica zilnic, pe siteul www.concurs-xt.ro , clasamentul jucatorilor si randamentul acestora. Participarea la acest concurs este incurajata prin posibilitatea tranzactionarii cu bani virtuali, in conditii reale de piata, excluzand astfel orice risc corelat sumelor reale. Inscriere in concurs se face in perioada 7 – 22 iunie 2008, in limita a 500 locuri pe fiecare runda.

Persoanele eligibile se pot inscrie la concurs accesand adresa de internet http://www.concurs-xt.ro/Inscriere.aspx. Pentru participarea la concurs, participantii vor trebui sa utilizeze platforma StartradeXT, pe conturi demo, pentru tranzactii cu instrumente financiare pe pietele Forex si CFD, in vederea acumularii de capital, plecand de la un capital inital de 25.000 euro virtuali.