Business 6 Iunie 2008 12:46
ING Bank s-a plasat pe primul loc in topul celor mai active institutii financiare din luna mai, autorizate sa tranzactioneze actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), ordonate dupa valoarea tranzactiilor, urmata de casele de brokeraj KBC Securities si BT Securities, potrivit anuntului BVB.

In mai, ING Bank a rulat cei mai multi bani la BVB Sucursala din Bucuresti a ING Bank, cu sediul central in Amsterdam, a rulat 230,82 milioane lei in luna mai la Bursa de Valori Bucuresti, suma ce reprezinta 11,69% din totalul lichiditatii din luna mai.

Pe locul al doilea in top s-a situat casa de brokeraj KBC Securities, care a intermediat 10,4% din valoarea tranzactiilor realizate luna trecuta, procentaj aferent unei valori de 205,37 milioane lei. BT Securities au intermediat schimburi in valoare totala de 99,68 milioane lei in luna mai, reprezentand 5,05% din valoarea totala a schimburilor realizate la BVB.

Pe locul al patrulea si al cincilea s-au clasat Raiffeisen Capital & Investment, cu intermedieri in valoare de 99,56 milioane lei si Banca Comerciala Romana, cu un rulaj de 89,86 milioane lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.