Business 5 Iunie 2008 12:24
Rege incontestabil al orologeriei de lux, Rolex nu conteneste sa ne surprinda, reinventandu-se cu fiecare noua lansare. Anul acesta a fost randul Sea-Dweller DeepSea, Day-Date II, Submariner Date, Cosmograph Daytona si Datejust sa uimeasca la Basel.
Noile modele vor fi disponibile in magazinul Rolex din incinta JW Marriott incepand cu luna august, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie aduse toate in Romania.

Lansat in 1956, Day-Date a marcat inceputul unei ere, fiind primul ceas care afisa ziua saptamanii nu doar in cifre, ci si in litere. Aproape instantaneu, Day-Date a devenit accesoriul preferat al celor mai influente personalitati din lume. Indiferent de materialul in care este lucrat (aur sau platina), Day-Date II reprezinta deci alegerea perfecta a celor care apreciaza eleganta clasica si puterea inovatiei, fiind considerat, pe buna dreptate, chintesenta savoir-faire-ului Rolex.

Cu o carcasa de 41 de mm si un mecanism PARACHROM, Day-Date II are o mare rezistenta la socuri si campuri magnetice. In plus, Day-Date II este garantat pana la o adancime de 100 de metri. Pentru un confort optim, Day-Date II este echipat cu noua bratara Super-President si mecanismul de inchidere invizibil patentat de Rolex - Crownclasp.

Linia Day-Date s-a imbogatit cu patru modele.



Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.