Business 30 Mai 2008 02:03
Louis Vuitton, Gucci sau Hermes sunt doar cateva dintre brandurile scumpe care vor sa faca bani si in Bucuresti.
Romanii cu bani si afinitati pentru produsele si serviciile de lux isi vor putea cumpara, de saptamana viitoare, genti si pantofi marca Louis Vuitton din magazinul situat in cadrul Hotelului Marriott din Bucuresti.
Intrarea Vuitton in Romania (care face parte din grupul francez de firme ce activeaza in industria luxului Moet Hennessy Louis Vuitton, LVMH, cel mai mare jucator de pe piata internationala de profil) va da startul si altor aparitii „luxoase“. Gucci si Dolce&Gabbana, producatorul francez de accesorii de lux pentru barbati JM Weston, dar si unul dintre liderii pietei accesoriilor de lux, Hermes, si-au anuntat intrarea oficiala pe piata din Romania anul acesta.

Un magazin al faimosului Salvatore Ferragamo, designerul de pantofi preferat de celebritati precum Greta Garbo, Marilyn Monroe sau Margaret Thatcher, va fi deschis pana la sfarsitul anului in Capitala. Si revelatia britanica in materie de moda, designerul Jimmy Choo, isi va prezenta pantofii la noi.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.