Business 28 Mai 2008 13:01
Cele mai noi tehnici de training si educatie in afaceri vor fi prezentate, intre 28 si 30 mai, la targul "Business-Edu Expo 2008", gazduit de Sala Dalles, informeaza organizatorul evenimentului, portalul Business Edu.
Aflat la a cincea editie, targul reuneste peste 53 de expozanti cu oferte de training, coaching, consultanta, MBA (Master of Business Administration), carti de afaceri, job-uri in training si resurse umane.
Printre ofertele companiilor participante se numara programe de coaching, consultanta si training in dezvoltare personala, negocieri, vanzari, comunicare in afaceri, team building, leadership, project management, HR si managementul calitatii. La acestea se adauga si alte teme de actualitate, precum analiza tehnica pe piata bursiera, contabilitate, achizitii publice, integrare europeana si protectia mediului.
In domeniul IT, cursurile disponibile sunt pentru Adobe, SPSS, web design si securitate.

De asemenea, companiile prezente la targ furnizeaza informatii cu privire la cursuri acreditate in domeniile economic, medical si cultural, precum si referitor la programe internationale de CCA (contabilitate, control de gestiune si audit) si HR.

Cei care doresc sa-si continue studiile se pot documenta in legatura cu inscrierea intr-un program de MBA la universitati de top. In fiecare zi sunt organizate workshop-uri pe teme de educatie business, la care pot participa, gratuit, vizitatorii targului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.