Business 24 Mai 2008 01:53
Studentii care doresc, ca pe perioada vacantei de vara sa primeasca un salariu tentant si sa se perfectioneze din punct de vedere profesional prin efectuarea unor stagii de practica (internship) in cadrul unor companii de renume nu trebuie sa rateze Targul Internship Fair 2008.
Evenimentul va avea loc astazi, 23 mai, la complexul expozitional Romexpo, sala Titulescu, intre orele 10.00 si 18.00. Pentru mai multe detalii puteti accesa www.startinternship.ro.

Despre Internship Fair 2008
Targul Internship Fair 2008, prin intermediul programul START Internship Romania, ofera studentilor posibilitatea ca pe perioada vacantei de vara Ð iulie - septembrie 2008, sa castige un salariu atractiv si sa se perfectioneze din punct de vedere profesional prin efectuarea unor stagii de practica in cadrul unor companii de renume. In afara de faptul ca vor putea discuta cu reprezentantii companiilor de care sunt interesati si vor putea depune CV-uri si scrisori de intentie, vizitatorii pot participa si la seminarii, prezentari si alte activitati. START Internship Romania este un program initiat de Guvernul Rom‰niei, prin Cancelaria Primului-Ministru.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.