Business 23 Mai 2008 04:31
Faptul ca Romania este interesanta ca piata financiara nu mai reprezinta o surpriza, astfel incat marile grupuri financiare cu prezenta locala au decis sa atace piata autohtona pe toate flancurile.

UniCredit Tiriac Bank vrea sa deschida o societate de credite de consum pentru a minimiza utilizarea capitalului, ca efect al strategiei grupului de consolidare pe segmentele pe care este deja prezent si de intrare pe noi zone de activitate, a declarat presedintele executiv al bancii.

"Vom deschide o societate de consumer finance care minimizeaza utilizarea capitalului pentru a beneficia de know how-ul grupului", a mentionat, citat de NewsIn, presedintele executiv al UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.

De asemenea, UniCredit va intra si pe segmentul societatilor mici, in conditiile in care la nivelul companiilor medii este deja prezent. Pentru a sustine aceasta extindere de activitate, UniCredit isi va dezvolta reteua cu 300 de unitati in perioada 2008-2010, a mentionat seful UniCredit Tiriac Bank.

"Strategia de crestere pe care am elaborat-o urmareste consolidarea pe zonele pe care deja suntem prezenti si intrarea pe noi zone de activitate. Ne propunem sa atacam segmentul de produse specifice", a adaugat Radu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.