Acest premiu se alatura seriei de distinctii pe care Carol Parc Hotel le-a primit in scurt timp de la inaugurare. Dupa mentionarea in „The Gold List of World’s Most Exclusive Hotels and Resorts”, au urmat premiul pentru „Cel mai bun restaurant din Bucuresti”, „Cel mai bun proiect hotelier” si includerea sa in „Hot List” al prestigioasei reviste Conde Nast Traveler, fiind considerat unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din lume, alaturi de Ritz Carlton, Four Seasons si alte locatii de lux de pe mapamond. Carol Parc Hotel este singura locatie din Romania prezenta vreodata in acest top.

Astfel, Carol Parc Hotel stabileste noi standarde si coordonate in turismul romanesc si isi pune amprenta pe toate criteriile de evaluare in domeniu.

Bijuteria din Dealul Filaretului, asa cum au numit-o evaluatorii HRB Expert, a gazduit personalitati cu renume, printre care celebra cantareata de muzica pop Beyonce, Hamid Karzai - Presedintele Afganistanului, Ban Ki-Moon - Secretarul General ONU etc.

Despre Carol Parc Hotel

Bucharest's hotel scene got a lot more posh this summer with the opening of the sumptuous Carol Parc Hotel, a five-star boutique residence within walking distance of downtown. (Newsweek, 17 octombrie 2007).

Inaugurat in septembrie 2007, Carol Parc Hotel este unicul hotel din Romania de genul small luxury hotel. Localizat in zona parcului Carol din Bucuresti, hotelul are 19 camere – printre care un Junior Suite si 3 apartamente, un restaurant - Poem cu bucatarie internationala rafinata si un Piano Bar.