Cea ce-a cincea editie a Festivalului de Publicitate Ad'Or se va desfasura in perioada 24-27 mai la World Trade Center; expozitia (cu cele mai bune lucrari din domeniul publicitatii) va avea loc la World Trade Plaza, iar castigatorii festivalului vor fi desemnati pe 28 mai, seara, in cadrul unui spectacol de gala. Festivalul "acopera toate formele de publicitate, de la spoturi TV si radio pana la printuri si direct mailing" iar scopul sau ar fi "recunoasterea excelentei si creativitatii in publicitatea romaneasca", anunta organizatorii - Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (RAAA), in parteneriat cu Business Media Group.

Festivalul va gazdui seminarii sustinute de personalitati marcante ale industriei publicitatii din Romania si strainatate. Se pot inscrie in festivalul din acest an lucrari expuse pana cel tarziu la data de 29 aprilie 2005, cu conditia sa nu fi fost inscrise la editiile trecute ale Festivalului Ad'Or. Data - limita pana la cSWare pot fi trimise lucrarile este 6 mai 2005. Informatii suplimentare pot fi gasite pe internet, la www.ador.ro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.