Business 17 Mai 2008 00:18
Reserved, unul dintre cele mai mari branduri de confectii din Europa Centrala si de Est si-a deschis primul magazin in Romania.

Situat in complexul Baneasa Shopping City, magazinul Reserved este posesorul unui spatiu generos in noul complex comercial.

„Anul acesta Romania este una dintre pietele strategice pentru Reserved. Lansarea primului magazin in Romania a fost un moment indelung planificat si am muncit din greu pentru a le oferi romanilor acelasi spectacol pe care deschiderea unui magazin Reserved il aduce oriunde in lume. Extinderea pe un nou teritoriu este intotdeauna o mare provocare pentru noi insa si o dovada a angajamentului pe care ni l-am asumat fata de consumatorii nostri”, a declarat Izabela Broma, Regional Sales Director, LPP Fashio Distributor.

Evenimentul de lansare a fost unul tematic, latino-american, sustinand tema colectiei numita "All about Rio". Astfel Analia Selis a sustinut un concert live in interiorul magazinului in fata invitatilor si a clientilor. A urmat o prezentare de moda in ritmuri de salsa, manechinii fiind elevi ai unei scoli de dans latino.

Pe toata durata ziei clientii au avut parte de reduceri substantiale.

Brandul Reserved s-a nascut in Polonia iar politica de expansiune a afacerii a fost una temerara. La scurt timp de la inregistrarea succesului in Polonia, Reserved si-a deschis primul magazin peste hotare, in Talinin, in anul 2002.

Echipa de designeri Reserved este formata din membri de diverse nationalitati, asigurandu-se astfel o abordare cosmopolita si originala a tesaturilor.

Oferta Reserved include linii vestimentare pentru femei, barbati si copii, o gama variata de accesorii, precum si o linie de lenjerie intima. Dincolo de croielile moderne si de influentele avangardiste, colectiile propuse de Reserved se remarca prin calitatea materialelor folosite si a preturilor potrivite pietei romanesti.

In prezent, Reserved numara peste 200 de magazine in peste 10 tari din Europa Centrala si de Est, iar numarul lor este in continua crestere ca urmare a politicii de expansiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.