Business 16 Mai 2008 12:35
GarantiBank Romania introduce, din aceasta saptamana, serviciul de internet banking pentru firme, inclusiv intreprinderi mici si mijlocii (IMM), dupa ce anul trecut a lansat serviciile bancare prin internet pentru populatie, a anuntat, joi, banca.
Garanti Online pentru companii permite administrarea si deschiderea de conturi, efectuarea de schimburi valutare, transferuri intra si interbancare, plati catre furnizori, vizualizarea in timp real a disponibilitatilor si a tranzactiilor efectuate, precum si imprimarea extraselor de cont.

Garanti Bank anunta ca nu percepe nicio taxa de abonament sau de activare a serviciului, iar costurile tranzactiilor sunt cu pana la 50% mai mici decat cele practicate la ghiseele bancii.
Garanti Online pentru clientii persoane fizice a fost lansat in octombrie 2007 si are la baza serviciul de internet banking al GarantiBank Turcia.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia. In Romania, GarantiBank are 38 de agentii, dintre care 13 in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.