Business 6 Mai 2008 01:05
Ca in fiecare an, multi dintre angajatori au oferit salariatilor cadouri de Paste, cei mai fericiti angajati fiind IT-istii, carora Iepurasul le-a adus prime in valoare de aproximativ 1.200 de lei.

In 2008, sumele primite cu aceasta ocazie au fost mult mai modeste decat in anii precedenti.
Angajatii din IT au primit cele mai mari prime.

Companiile de software s-au evidentiat prin generozitatea lor fata de personal. Potrivit publicatiei Saptamana Financiara, angajatilor din acest domeniu le-au fost date de Paste prime egale cu 50% din salariul negociat. Avand in vedere ca media de salarizare in sistem este de aproximativ 2.400 lei pe luna, atunci se poate spune ca Iepurasul IT-istilor a fost cel mai darnic in 2008, aducand prime de aproximativ 1.200 lei pentru fiecare angajat.

Profesorii si cadrele sanitare s-au bucurat pentru prima data de daruri de la Iepuras
Pe locul secund in clasamentul recompenselor banesti acordate de Sarbatori angajatilor se afla functionarii publici, care au primit prime cuprinse intre 100 si 1.500 de lei, iar pe locul trei se afla minerii, care au plecat acasa, inainte de Paste, cu o prima de 450 de lei. Si jandarmii (locul patru) au avut parte de cate un au bonus de 190 de lei, insa primele nu fost pentru toti angajatii din Jandarmerie, ci doar pentru cei care s-au evidentiat in activitate. Topul se incheie cu militarii, care au beneficiat de recompense cuprinse intre 100 si 200 de lei, profesorii si cadrele sanitare, care s-au bucurat pentru prima data de astfel de daruri si au dus acasa tichete-cadou in valoare de 150 de lei, si angajatii din turism, care au primit prime de 150 de lei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.