The Practice va oferi servicii de strategie de PR, consultanta permanenta, relationare cu mass media, creand campanii de PR care vor consolida pozitia de lider pe care eJobs o are pe piata de profil si vor da un plus de vizibilitate acestui brand militant in randul tuturor angajatilor si angajatorilor din Romania.
„Am luat aceasta decizie pentru a completa puzzle-ul comunicational inceput anul trecut de echipa Leo Burnett prin campania de advertising, dar mai ales pentru ca ne dorim o comunicare constanta si sustinuta cu formatorii de opinie ai domeniului nostru. Suntem prezenti pe piata de peste noua ani si credem ca am ajuns in acea etapa a dezvoltarii noastre in care sa putem impartasi putin din experienta si, de ce nu, din realizarile noastre”, spune Liviu Dumitrascu, Managing Director eJobs.

„Un brand puternic are mai multe fatete, asemenea unui diamant. eJobs este entuziast si relaxat in acelasi timp, profesionist serios dar si cu mult umor, este un brand generos cu o performanta impresionanta careia noi prin PR vom face tot posibilul sa ii aducem recunoasterea cuvenita”, spune Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice.

„Suntem bucurosi ca am batut palma cu The Practice. Am fost pe aceeasi lungime de unda din primul moment in care ne-am cunoscut si suntem siguri ca vom face echipa buna”, a adaugat Laura Chilom, HR consultant eJobs si cea care va coordona relatia cu The Practice.

„Carui angajat nu i-ar placea sa lucreze pentru o campanie eJobs? Este brandul care militeaza pentru relatii firesti, frumoase si reciproc avantajoase intre angajati si angajatori! Toata echipa noastra este foarte motivata de proiectele pe care urmeaza sa le implementam!”, concluzioneaza Anca Topliceanu, PR Executive la The Practice.

eJobs.ro este site-ul numarul 1 in recrutarea online din Romania, cu o medie de 500 000 de vizitatori pe saptamana si cu o baza de date de peste 1 000 000 de CV-uri.
Initiator al pietei locale de resurse umane online si beneficiind de o expertiza de peste noua ani, din 1999, eJobs este lider incontestabil al industriei atat in tara, cat si la nivel regional. eJobs ocupa locul intai in topul site-urilor de profil din Europa de Est, este al patrulea site „non-English” din intreaga Europa si numarul 7 in lume.

Infiintata in 2006, The Practice este o companie de consultanta in relatii publice axata pe strategie si creativitate. The Practice activeaza in parteneriat cu Leo Burnett, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania, iar din 2008 este partenerul strategic al Publicis Consultants Worldwide in Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.