Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis, marti, in orasul Pecica, cel de-al 53-lea magazin din Romania si al doilea din judetul Arad, pentru care a investit 1,5 milioane de euro.
Noul magazin Plus din Pecica are o suprafata aproximativa de 1.300 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 67 de locuri de parcare.

"Plus, reteaua de magazine apartinand concernului german Tengelmann, a inaugurat marti, in prezenta oficialitatilor locale si a conducerii Plus Romania, cel de-al doilea magazin din acest judet, dupa cel din municipiu, si al 53-lea din reteaua sa. Suntem foarte bucurosi sa oferim locuitorilor orasului Pecica posibilitatea de a-si face cumparaturile zilnice intr-un magazin modern, situat in centrul comercial si rezidential al orasului“, a declarat, citat de NewsIn, Uwe Klostermann, director general Plus Romania.

Magazinul Plus are atat articole marca Plus, cat si articole premium la preturi foarte accesibile. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Pe langa aceste produse, clientul beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.