Daca doriti un loc in tribuna la un meci de la Campionatul European de Fotbal din aceasta vara, tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati un card MasterCard de la Raiffeisen Bank sau UniCredit Tiriac Bank. Cele doua banci ofera, prin parteneriatul cu MasterCard, sponsor oficial al competitiei, premii sub forma de bilete la meciurile de la Euro 2008.
Microbistii pot alege intre cardurile de la Raiffeisen Bank si cele de la UniCredit Tiriac Bank, in functie de meciurile pe care doresc sa le vada. Raiffeisen Bank, din postura de sponsor oficial al echipei de fotbal a Romaniei, ofera ca premii 20 de bilete la meciurile nationalei. Astfel, detinatorii cardului de credit Raiffeisen Euro 2008 pot castiga in fiecare saptamana, pana pe 1 iunie, doua bilete la un meci al Romaniei in grupe, plus un premiu de 1.000 euro, bani de cheltuiala. Pentru a participa la promotie, persoanele interesate trebuie sa faca o tranzactie cu acest card pana pe 1 iunie.

MasterCard Euro 2008 de la UniCredit Tiriac Bank
La UniCredit Tiriac Bank, clientii care detin un card de credit sau debit MasterCard Euro 2008 pot obtine bilete la meciuri dintr-o faza mai avansata a Campionatului European de Fotbal din 2008. Este vorba despre 6 bilete la semifinala din Austria, din 26 iunie, in cursa pentru un loc in tribuna urmand sa intre toti cei care fac o tranzactie mai mare de 50 de lei cu cardul mentionat pana la 1 iunie. Potrivit bankingnews.ro, tranzactiile de peste 100 lei sunt premiate cu doua pachete VIP, fiecare pachet incluzand doua bilete la semifinala, transport cu avionul si cazare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.