Daca vrei sa urmaresti stirile de la televizor pe telefonul mobil, filmul sau emisiunea de divertisment, ori vrei sa-ti suni jumatatea si sa vezi unde si cu cine este, nu trebuie sa pleci in alta tara, pentru ca le poti avea si la noi.

Asa ca, pentru pasionatii telefoniei mobile de ultima generatie a sosit momentul mult asteptat, Connex va lansa tehnologia 3G in Romania incepand cu 25 aprilie 2005 in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, dar si in alte locatii internationale.

Pentru amatorii de vorbit la telefonul mobil in masina, acest lucru se poate realiza doar pe DN1, intre Bucuresti si Brasov.

Cum o astfel de lansare nu tebuia sa treaca neobservata, primul cetatean al tarii, presedintele Traian Basescu, a fost si primul roman care a realizat un apel 3G, fiind incantat de noile descoperiri in domeniul telecomunicatiilor de ultima ora.

Demonstratii ale serviciilor 3G vor mai fi prezentate, incepand de astazi la reprezentantele Connex, din Bucuresti si tara si la standul companiei prezent la CERF, in perioada 20-24 aprilie.

Pentru cei care au necesitati extinse de comunicatii, Connex a pregatit o promotie ce combina clipuri video, internet rapid si voce, toate intr-un pachet unic de servicii, ce contine 3 ore si 33 de minute de video-telefonie, 33 de MB de internet rapid, 3 ore si 33 de minute de servicii de voce plus una bonus si 33 de mesaje multimedia, pentru toate acestea trebuind sa platiti 33 de dolari lunar, fara TVA, iar ce depaseste oferta se tarifeaza cu 20 de centi pe minut.

Sectorul bussines al utilizatorilor reprezinta un public tinta pentru cei de la Connex, apelurile video oferind suport pentru un numar mare de apilcatii destinate oamenilor de afaceri aflati in permanenta miscare.

Ofertele promotionale combina apeluri video, internet rapid si servicii de voce avantajoase, promotia lansarii incluzand si reduceri de pana la 33 la suta pentru terminalele 3G, acestea avand preturi intre 339 si 559 de dolari, fara TVA.

Daca petreceti mult timp in afara tarii, veti avea sansa sa initiati apeluri in reteaua 3G, indiferent ca sunt video sau voce, pentru ca din 25 aprilie Connex va avea parteneri de roaming provideri de 3G din Germania, Austria, Elvetia, Italia si Portugalia.

In afara de posibilitatea de a initia videoapeluri, tehnologia 3G ofera posibilitatea de a viziona programe TV, descarcarea de muzica si divertisment, cum sunt videoclipurile sau filmulete de scurta durata, tonuri de apel sau melodii in versiune integrala.

Fiind prima companie care lanseaza 3G in Romania, conducerea Connex este foarte optimista in privinta succesul sau comercial, al noului produs lansat, pentru ca foarte multi abonati actuali ai Connex vor dori sa beneficieze de serviciile 3G, cu atat mai mult cu cat acestea se vand la preturi atractive.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.