Rin Grand Hotel angajeaza 200 de romani pina la sfirsitul lui aprilie si alti 300 pina la sfirsitul anului.

Investitia suta la suta romaneasca va aduce 500 de noi locuri de munca disponibile pina la sfirsitul anului, pe pozitii atit de entry level, cit si middle si top. Deocamdata, patronii de la Rin Grand Hotel cauta 200 de persoane, de la ospatar, bucatar-sef, receptioner relatii publice pina la analist programator, front desk manager sau organizator evenimente-nunti. Pozitiile mentionate mai sus sint deschise pina la sfirsitul lunii, potrivit lui Eugen Dumbrava, consultant HR.

Dumbrava spune ca pentru oricare dintre pozitiile vacante in aceasta perioada, dar si in general, se cauta citeva calitati sau abilitati pe care trebuie sa le aiba viitorii angajati.
Publicitate

„Sa-si doreasca in primul rind un pas important in cariera si apoi beneficiile pachetului salarial. Sa-i placa sa lucreze pentru oaspeti si nu pentru ideea generica de client“, explica acesta. „Atragem oameni cu potential si cu multa determinare in ce priveste etapa de cariera din Rin Grand Hotel, considerata de ei ca fiind una dintre cele mai bune din cariera lor. Modelul de management participativ ii va ajuta sa demonstreze ca ceea ce au povestit in CV nu sint simple improvizatii, ci actiuni cu valoare adaugata“, a adaugat Dumbrava.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.