Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri (CNADNR) va achizitiona pentru perioada 2008-2009 peste 23 de milioane de roviniete cu o valabilitate de o zi, sapte zile si o luna si 8,5 milioane de roviniete de un an, valoarea estimata a contractului fiind de 47,22 milioane de lei, inclusiv TVA.
“Contractul are o durata de doi ani, rovinietele urmând sa fie folosite în cursul anilor 2008 si 2009”, se arata în anuntul de licitatie al companiei, citat de Mediafax. Pentru anul 2008, valoarea estimata a contractului este de 17,62 milioane de lei si vizeaza achizitia unui numar de minimum sapte milioane de roviniete cu o valabilitate de o zi, sapte zile si o luna si maximum noua milioane de bucati, precum si minimum 2,5 milioane si maximum trei milioane de roviniete pentru un an. Valoarea estimativa a contractului pentru anul viitor este de 29,6 milioane de lei si presupune achizitia a 10-14 milioane de roviniete pentru o zi, o saptamâna si o luna si 4-5,5 milioane de roviniete valabile un an.

“Finantarea va fi asigurata din fondurile proprii CNADNR, iar firmele interesate sa participe la licitatie trebuie sa depuna o garantie de participare în valoare de 792.000 de lei. De asemenea, firmele interesate trebuie sa faca dovada, printre altele, ca au livrat în ultimii trei ani, cumulat, minimum trei milioane de roviniete pentru autoturisme sau produse similare. Produsele similare trebuie sa aiba o holograma complexa de tip imagine unica si sa fie inseriate cu cod de bare si numar de serie la o rezolutie înalta”, se mai arata in anuntul de licitatie. Termenul-limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la informatii a fost stabilit pentru 12 mai, iar ofertele trebuie depuse pâna la 21 mai. Licitatia va fi atribuita ofertantului cu cel mai mic pret.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.