Astra Asigurari si-a propus sa atinga in acest an o cota de piata de 8% pe piata de asigurari generale, a declarat, ieri, directorul de vanzari al societatii, Radu Mustetea. Volumul primelor subscrise in acest an este previzionat la peste 2.500 miliarde lei, fata de 1.960 miliarde lei in 2004. In primele trei luni ale acestui an Astra a avut incasari de 633 miliarde lei. In ultimele patru luni societatea de asigurare a achitat daune in valoare de 350 miliarde lei, aferente unui numar de 12.300 dosare.

In anul 2007, asiguratorul intentioneaza sa detina 12% din piata asigurarilor generale, respectiv 10% din piata de asigurari. Potrivit afimatiilor presedintelui companiei, Dan Adamescu, Astra se pregateste sa faca fata competitiei de pe piata comuna europeana. Aceasta va fi una din principalele sarcini ale noului director general, Gugliemo Frinzi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.