Un astfel de card se obtine foarte repede si usor de la orice filiala a bancii sau online, completand un mic formular pe site-ul institutiei financiare. Costurile de obtinere a cardului sunt mici: de la 0 la 100 de lei. Perioada de creditare este nelimitata, cu conditia rambursarii ratei lunare minime.

Nu uitati de ofertele speciale ale bancilor
Daca doriti sa beneficiati de diverse facilitati atunci cand va hotarati sa va faceti un card de credit, urmariti ofertele speciale propuse de banci si profitati de ele.

Folositi perioada de gratie in avantajul dumneavoastra
In perioada de gratie nu se percepe dobanda pentru banii imprumutati. Asfel ca, potrivit publicatiei online www.ghiseulbancar.ro, daca faceti cumparaturi pe care le achitati cu cardul (comisionul va fi 0) si apoi inapoiati banii inaintea expirarii perioadei de gratie, nu veti mai plati dobanda, veti plati doar comisioanele fixe de administrare anuala a cardului, deschiderea contului (care poate fi si 0 lei in cazul in care va deschideti card cand e promotie), analiza pentru emiterea cardului, care sunt destul de mici. Aplicand aceasta metoda luna de luna, va puteti bucura de un venit lunar in avans. Atentie, insa, sa nu cheltuiti mai mult decat puteti inapoia.