Centrele comerciale Tiago Oradea si Liberty Center din Bucuresti au incheiat un acord de inchiriere cu firma britanica The Light pentru deschiderea in luna noiembrie din 2008 a doua cinematografe multiplex, care vor beneficia de echipamente de proiectie digitala 3D.
Fiecare dintre cele doua locatii va avea cate opt sali, totalizand 1.500 de locuri. Potrivit reprezentantilor companiei britanice The Light, pe langa filme, tehnologia de proiectie va putea fi exploatata pentru diverse alte activitati, atat pentru comunitatea locala cat si pentru zona de business, potrivit NewsIn.

"Romanii au un apetit foarte ridicat pentru filme, iar daca vom combina acest lucru cu o tehnologie de proiectie spectaculoasa, exista potentialul de a atrage persoane de toate varstele, cu interese si venituri variate", a declarat Keith Pullinger, unul dintre fondatorii The Light.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.