Venirea companiei Ford in Romania a atras mai multi investitori din domeniul industriei automobilelor, iar alte doua firme puternice din lume se pregatesc sa vina in tara, a declarat presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, informeaza Mediafax.
"Vreau sa remarc un lucru. Venirea Ford la Craiova a insemnat venirea foarte multor investitori din domeniul industriei auto in Romania. E o goana dupa spatii de productie sau dupa terenuri amplasate care sa aiba acces la utilitati si care sa fie amplasate in localitati in care exista o forta de munca cu calificare corespunzatoare si cred ca dezvoltarea industriei auto in Romania va cunoaste un ritm foarte accelerat in urmatoarea perioada de timp", a spus Atanasiu, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia.

El a afirmat ca Ford nu va fi singurul mare producator de automobile care va produce in Romania si exista alte doua firme puternice, de prim rang, din lume care se pregatesc sa vina in tara. Acesta nu a dorit sa faca publice numele celor doua firme constructoare de automobile care vor sa investeasca in Romania, deoarece nici acestea nu vor sa isi faca inca public planul. Atanasiu a mentionat ca cel mai probabil in vara acestui an cele doua companii vor veni sa se prezinte in Romania si sa-si declare intentiile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.