Dupa ce s-a chinuit timp de cateva luni bune sa elaboreze proiectul de lege care asimileaza evaziunea fiscala cu crima, Guvernul vrea sa modifice acest act normativ, la nici o saptamana de la adoptare.

Motivul acestor propuneri ale vicepremierului Gheorghe Seculici si ministrilor finantelor, justitiei si internelor il constituie preluarea in textul initial al legii a prevederilor Art. 188 din Codul de procedura fiscala, "din ratiuni de sistematizare si coerenta legislativa". Reprezentantii guvernului nu ne-au putut explica ieri de ce institutiile au emis mai multe variante de proiect pentru aceeasi lege, la numai cateva zile distanta. Mai mult, primul initiator al acestui act normativ, Ministerul Finantelor, anunta ieri ca proiectul poate fi consultat pe site-ul oficial si ca asteapta eventualele sugestii.

In acelasi timp, reprezentantii Guvernului ne-au informat ca proiectul de lege adoptat de Executiv joi a fost trimis deja Parlamentului!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.