Prospectiuni SA a incheiat un contract de lucrari geofizice si ar putea lucra pe sase blocuri petrolifere.
Firma de lucrari geologice si geofizice pentru industria petroliera Prospectiuni Bucuresti a incheiat in luna februarie cu Pars Energy-Gostar Drilling&Exploration un contract de lucrari geofizice in Iran, unde ar putea derula activitati similare in alte sase blocuri petrolifere. „Strategia de dezvoltare prevede patrunderea pe piata externa cu o echipa de achizitii date seismice pentru hidrocarburi. Exista perspective de extindere a lucrarilor de achizitie date seismice in alte sase blocuri petrolifere in Iran“, se arataintr-un comunicat al firmei controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, transmis joi pietei Rasdaq.

Tender a afirmat, luna trecuta, ca Prospectiuni intentioneaza sa deschida un centru in Dubai si ca a incheiat deja un contract de furnizare in Iran, din care Prospectiuni va incasa suma de 3,1 milioane dolari. Firma a obtinut anul trecut venituri totale de 216,15 milioane lei (64,7 milioane euro), cu 1,3% peste valoarea din 2006, si un profit net in crestere cu 35,4%, la 53,9 milioane lei (16,1 milioane de euro).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.