Peste 12.000 de persoane au vizitat anul trecut cele doua crame incluse de producatorul de vin Cramele Halewood in circuitul viti-vinicol, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Prin cele doua obiective, Pivnitele Rhein&Cie si Crama Urlateanu se doreste promovarea culturii vinului, astfel ca se asteapta ca activitatile din turismul viti-vinicol sa cresca cu 30% fata de anul trecut.

Pentu cei care viziteaza Pivnitele Rhein, Cramele Halewood a renovat si remodelat in anul 2005 o parte dintre cladirile deja existente, oferind astfel turistilor spatii de cazare. Pensiunea de care dispune ofera 30 de locuri de cazare in 15 camere duble cu bai proprii, dar si in doua saloane a caror capacitate de servire a mesei ajunge la 90 de persoane. Pentru ca atmosfera sa fie cat mai traditionala, camerele au nume de soiuri de struguri.

Prin turismul vini-viticol, turistii au ocazia de a vizita beciurile unde se pastreaza vinul, de a degusta soiuri de vinuri dintr-o gama larga, de a lua parte la arta producerii licorii bahice, dar si de a vizita podgoriile.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.