Piata rezervarilor online in timp real, procesate de portalurile de turism, va urca in acest an cu 205% fata de anul trecut, potrivit afirmatiilor reprezentantilor Vola.ro, unul din cei mai importanti jucatori care activeaza in aceasta industrie

Pe piata portalurilor de turism exista si furnizori de servicii in timp real, rezervarile efectuate trecand direct in sistemul la care acces liniile aeriene, spre deosebire de majoritatea jucatorilor din piata. Vola.ro ofera, din aprilie 2007, un astfel de serviciu online care a inregistrat, in mai putin de un an, 827.000 de euro, peste 61.000 de vizitatori si aproximativ 3.019 de clienti.

“Piata rezervarilor online in timp real este in formare. Cred ca in 2008 serviciile pe care le promovam (rezervarile online de bilete de avion in timp real) o sa devina din ce in ce mai atractive pentru clientii de servicii turistice datorita gradului ridicat de convenabilitate si transparenta perfecta a preturilor, astfel incat clientii pot obtine cea mai buna valoare - preturile cele mai atractive, servicii profesioniste, usurinta in cumparare, control al procesului de cumparare”, a declarat pentru Wall-Street Daniel Truica, Managing Director Vola.ro, estimand o crestere de 205% a pietei in acest an, raportat la 2007.

“Pentru 2008 estimam o cifra de afaceri de 3,5 mil euro”, a adaugat Truica, apreciind o crestere a veniturilor de 223% fata de anul precedent, peste evolutia pietei de rezervari online in timp real. Principala sursa de venit a site-ului o reprezinta vanzarea de bilete de avion, veniturile provenind din aplicarea unui “service fee” asupra fiecarui bilet vandut. “Nu avem castiguri din publicitate momentan, insa intentionam sa exploram aceasta optiune in viitorul apropiat”, a mai spus acesta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.