Compania aeriana Wizz Air va anula 20 de zboruri din si inspre Romania in perioada 2-4 aprilie cat va dura summitul NATO de la Bucuresti a declarat, Natasa Kazmer, director Corporate Communication & Public Affairs Wizz Air, potrivit NewsIn

"Wizz Air nu va opera curse in aceasta perioada. In total, vor fi afectate 20 de zboruri din si inspre Romania. Pasagerii care si-au rezervat bilete la respectivele curse vor fi anuntati individual in legatura cu optiunile pe care le au la dispozitie. Le vom oferi posibilitatea de a calatori catre destinatiile dorite in alte zile", a declarat Natasa Kazmer.

Pierderile inregistrate de companiile aeriene in perioada Summit-ului NATO ar putea fi de ordinul zecilor de mii de euro, au declarat luni dupa intalnirea de la Ministerul Transporturilor reprezentantii Blue Air si My Air.

Potrivit directorului general al Blue Air, Gheorghe Racaru, compania pe care o reprezinta ar putea inregistra pierderi de zeci de mii de euro in cele trei zile in care Aeroportul Baneasa va fi inchis pentru Summit-ul NATO.

Racaru a precizat ca operatorii aerieni au preferat sa preia aceste costuri suplimentare decat sa creeze haos in privinta transportului aerian de pasageri. Acesta a explicat ca, cele mai mari costuri vor fi cele cu relocarea aeronavelor, pentru ca daca nu se efectueaza zboruri, avioanele nu pot fi tinute pe Aeroportul Baneasa.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.