tudentii romani care in vacanta de vara doresc sa lucreze in SUA prin programul Work and Travel SUA (www.work-travel.org) pot obtine o creditare de pana la 60% a cheltuielilor de plecare (taxe de program, taxa consulara, bilet de avion).

Pot obtine pana in 1.200 USD, apeland la Supercredit ICEPworld - organizatie multinationala ce ofera programe de schimb intercultural, formare profesionala si cursuri de limbi straine studentilor si tinerilor de pretutindeni.

Pentru a munci in SUA studentii trebuie sa aiba intre 18 si 28 de ani, sa frecventeze cursuri de zi la o universitate de stat sau particulara acreditata, sa aiba o situatie scolara buna si cunostinte de limba engleza.

In SUA, studentii pot lucra pe posturi entry-level in hoteluri, restaurante, cazinouri, mall-uri, supermarketuri si pot castiga intre 7-12 dolari/ora, ceea ce inseamna ca dupa 3 luni de munca pot obtine un venit de 3.000-8.000 USD. Studentii inscrisi in program vor beneficia de reduceri la biletele de avion dus-intors, de servicii de telefonie ieftina catre Romania, de pachete turistice pentru a vizita SUA, dar si de servicii de recuperare a taxelor retinute de statul american din venituri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.