Portughezii de la Finicredito vor acorda imprumuturi pentru masini noi si second hand.

Compania portugheza Finicredito, specializata in acordarea de credite de consum si leasing, a alocat mai putin de un milion de euro pentru deschiderea sucursalei din Romania si ar putea investii pana la zece milioane de euro, in urmatorii cinci ani, pentru extinderea pe piata locala. Sucursala din Romania este prima unitate a Finicredito in afara Portugaliei. Finicredito-Instituicao Financeira de Credito Portugalia

Pentru inceput, institutia va acorda clientilor credite si finantari in leasing pentru achizitii de autovehicule, atat noi, cat si uzate, urmand sa furnizeze ulterior credite de nevoi personale, carduri co-branded si alte instrumente financiare.

In ceea ce priveste conditiile de finantare, avansul solicitat va fi cuprins intre 15% si 50% pentru ambele produse. Contractele de leasing vor avea o scadenta medie de cinci ani.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.